lørdag 19. mars 2011

God og trygg ansiktskrem fra Lykkelig som liten

Lykkelig som liten sin hudkrem var en av kremene som gikk helt til topps i Grønn hverdag sin rangering av ansiktskremer. Etter noen måneders bruk har den også blitt en favoritt i baderomshylla mi, både som ansiktskrem, håndkrem og generell hudkrem.

Foto: Anne

Tidligere har jeg brukt og vært godt fornøyd med Lavera Neutral face fluid, men i vinter begynte huden i ansiktet å bli litt tørr, og jeg måtte se meg om etter et alternativ. Jeg oppdaget da Lykkelig som liten. Hudkremen deres er litt fetere enn Lavera Neutral face fluid, men den har en behagelig konsistens og trekker raskt inn i huden. Den er også fin å bruke som håndkrem eller bodylotion, så det er den eneste kremen jeg trenger om vinteren.

En topplassering fra Grønn hverdag betyr at kremen ikke skal inneholde miljøbelastende eller helseskadelige stoffer, og kremen er derfor et godt miljøvalg. Kremen finnes i to varianter, en uten tilsatt lukt og en med lukt av lavendel. Varianten uten tilsatt lukt kan være et godt alternativ for deg med sensitiv hud eller allergi. Kremen er utviklet av et legepar bosatt i Trondheim, og den produseres av nonnene på Tautra Mariakloster. For meg som bor i Trondheim er derfor kremen også et svært kortreist alternativ. Kremen er naturligvis heller ikke testet på dyr.

Lykkelig som liten fokuserer på trygge hudpleieprodukter for barn, men konklusjonen min er at produktene like gjerne kan brukes av voksne. Lykkelig som liten - og lykkelig som stor :-)

Selv kjøpte jeg kremen på Helios i Trondheim, men kremen kan også kjøpes i nettbutikken til Lykkelig som liten og i flere flere butikker i Trondheim, Oslo og Stavanger.

.

3 kommentarer:

Divamamma sa...

Den kremen er herlig!

amles sa...

Elsker den kremen! Bruker bare den ? rent vann i ansiktet jeg, og det funker flott for meg... Har tidligere prøvd flere "vidunderkurer" fra apotek,parfymeri o.l men resultatet kan ikke sammenlignes med vann & Lykkelig som liten Hudkrem <3

Carita sa...

Har lest mye bra om den, kanskje jeg skal ta å prøve den ut :)