Om meg


Biolog med hjerte for bærekraft 

Anne Olga er navnet mitt, og jeg er en miljøengasjert og matglad biolog. Jeg fullførte en mastergrad i økologi i 2009, og har i etterkant studert spansk, og nå sist pedagogikk og nettjournalistikk. Til daglig reiser jeg landet rundt og holder foredrag om klimaendringer og naturmangfold på skoler i regi av Miljøverndepartementet, og om somrene jobber jeg i et forskningsprosjekt som ser på klimapåvirkning på fjellvegetasjon, se www.gloria.ac.at/ og publikasjon i Diversity.

På fritiden trives jeg ute i naturen både til fots, på ski og til vanns. Og så liker jeg å lage og spise god og bærekraftig mat, gjerne noe jeg ikke har prøvd før, og helst sammen med familie og gode venner. Det er som oftest vegetarmat som trylles fram på kjøkkenet mitt, og det bærer oppskriftene jeg deler her også preg av.Bloggen

Bloggen ble i første rekke opprettet for å ha et sted jeg kunne dele miljøinspirasjon og  favorittoppskrifter jeg kommer over på min vei. Jeg ønsker å dele informasjon som gjør folk i stand til å treffe gode og grønne valg i hverdagen, og ikke minst håper jeg å kunne inspirere andre til å ta både små og store skritt i retning av en mer miljøvennlig livsstil og et mer bærekraftig samfunn.

"If you think you are too small to make a difference, try sleeping in a closed room with a mosquito!" (Afrikansk ordtak)