søndag 7. februar 2010

Ansiktskrem - ny favoritt

Kalde vintre med tørr inneluft kan være en utfordring for huden, men den nyeste ansiktskremen min, Lavera Neutral Face Fluid, har fått meg gjennom vinteren så langt uten ørkenhud. Den er helt parfymefri (et kriterie som må oppfylles for at den skal få innpass i baderomshylla mi) og den har en behagelig konsistens som trekker raskt inn i huden.

Weleda mandel ansiktskrem som jeg tidligere har skrytt av er også et godt valg for tørr hud, men denne er en del fetere og har en tykkere konsistens. Weleda-kremen kan nok være fin som nattkrem for tørr hud (ikke at jeg egentlig har greie på forskjellen mellom dag- og nattkrem, pleier å bruke én til alt).

Det hører med til historien at jeg hadde et lite ansiktskremeksperiment på gang i høst. Jeg tenkte nemlig at jeg skulle se om jeg kunne klare meg med sheasmør, jojobaolje og aloe vera (alene eller i kombinasjon), men endte opp med tørrere hud enn noen sinne. Heldigvis ble huden samarbeidsvillig igjen etter at Laveraen kom inn i bildet og jeg la eksperimentene på hylla.

Oppdatering 2011: Lavera face fluid er fortsatt en av favorittene, men er ikke fet nok for tørr vinterhud. Ellers i året er den fin.

3 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Denne skal eg prøve, for eg er mest avhengig av krem no på vinteren.

Cecilie sa...

Lavera har jeg også veldig sansen for! Særlig Lavera neutral, de kom veldig godt ut av grønn hverdags store solkremtest i fjor. Er jo så og si ingen negative stoffer i det, i alle fall ikke hvis du sammenligner med en tilsvarende krem fra L'oreal, nivea eller andre sånne merker.

Sv: En liten filmanmeldelse kan vi nok alltids ordne :) Men var så fint vær da jeg våknet, så kunne ikke sette meg til med det da :P

Å, det passa jo greit at dere skulle reise først etter påske! For da kan jo du bli med i min koffert til Cuba, og jeg med i din til Costa Rica :D

Ellers så kan jeg jo alltids takke ta til tibudet ditt med roturen over dammen :P

Ellen Marie Albertsen sa...

Vanskelig å finne en skikkelig fin og sunn dagkrem... Jeg bruker green people sin.. Den er veldig lett å go, men er mye duft av den..=)