fredag 30. juli 2010

Etikken - stort utvalg av miljøvennlige varer

I løpet av sommeren har det dukket opp en ny dagligvarebutikk med et imponerende utvalg av økologiske og fairtrade produkter i Trondheim, nærmere bestemt i Kjøpmannsgata 51. Jeg tok turen innom i går, og i hyllene fant jeg både favorittgodteriet mitt, produkter fra Natracare, praktiske grønnsaksnett og undertøy fra Pants to poverty, i tillegg til et stort utvalg av økologisk mat og barneklær.

Etikken er navnet på butikken, og de har en egen facebookside der du kan holde deg oppdatert. Her er litt av det de skriver om seg selv:

"Etikken er en litt annerledes dagligvarebutikk i Trondheim sentrum med et bredt utvalg miljøvennlige, økologiske og rettferdig handlede produkter til store og små. (...) Etikken er drevet av en idealistisk, men jordnær familie uten ambisjoner om profitt, men med et sterkt ønske om en mer bærekraftig og rettferdig verden. Etikken holdes i gang av frivillig arbeid og en lang rekke uvurderlige hjelpere i tillegg til to fast ansatte."

Hurra sier jeg :)

2 kommentarer:

Løvinnen sa...

Dit går turen når jeg kommer tilbake til Trondheim:D Da blir det fest:D (shopping!)

Mari sa...

Tusen takk for at du skrev et innlegg om Etikken, en slik butikk har jeg ventet på lenge! Skal ta turen innom i morgen :-) Flott blogg, første gang jeg er innom, men absolutt ikke siste! Gleder meg til å lese mer :-)