onsdag 1. desember 2010

Te- og nistekalender

I anledning 1.desember har jeg pønsket ut julekalendere for å glede mine to samboere i eksamensperioden. Kjæresten min har fått første "luke" i nistekalenderen i dag, og han kan glede seg til ei god, hjemmelaget niste hver dag framover. Ingebjørg har fått en tekalender, så hun kan se fram til mange deilige kopper med økologisk Yogi-te i ukene som kommer.

På bloggen "Med hjertet i skogen" oppdaget jeg nemlig nylig at Yogi-te har en egen julepakning som inneholder to av hver av 12 forskjellige Yogi-teer. Så med totalt 24 teposer som jeg har nummerert, passer den perfekt som adventskalender :)

Kanskje niste- eller tekalender kan være et tips til flere som har lyst på en alternativ og miljøvennlig julekalender? Kanskje noen av dere har andre ideer til grønne og sunne alternativer til pakkekalendere?

Yogi Christmas Collection får du kjøpt på Helios i Trondheim.

Bilde: Anne

7 kommentarer:

adama sa...

-Ja til sunne og grønne advendtskalenderting ;-)

Anja sa...

Nej, gud hvor er den fin! Den må jeg ud og have fat i. Tusind tak for tippet!

Elin sa...

Yogi"tekalender" var skikkelig fint! Kanskje jeg finner en sånn pakke i Stockholm i helga?

Kalendertips fra min kollega Trine i TINE: En oppgavekalender. Dvs at hver dag står den oppgave/aktivitet på en lapp. Det kan være lage pepperkakedeig, bake julekake, dra i akebakken eller rydd rommet ditt og vask det til jul. Viktig at det blir en overvekt av trivelige ting, og at den som gir og den som får er enige om at alt skal gjennomføres. Det hadde visst slått an så det susa i familien i Overhalla i alle fall! ;)

Cecilie sa...

Wow, det er definitivt den beste ideen jeg har hørt på lenge! :D :D Kjempegod idé, jo! Du er så flink til å finne på sånne ting :)

I fjor bodde jeg hjemme hos mamma og pappa på heltid (i motsetning til pendlingen mellom hjem og hybel i år), og da lagde jeg og søsknene mine en "hjelpe-til-kalender". Poenget med den var å frigjøre litt tid for våre kjære foreldre i førjulstiden, slik at den med litt færre gjøremål skulle bli litt triveligere for dem. Den ene luken var kanskje å pusse sølv, en var å bake julekaker, og en var kanskje å hogge ved. Noen dager innimellom dukket det opp små økologiske ingefærdrops eller milijøvennlige leppomader til moder'n og mørk sjokolade og marsipan til fader'n. Den var kjempepopulær! :)

SV: Håper det fortsatt går bra med eksamenslesinga! Har du hatt noen eksamener enda? Jeg har en unnagjort, og har to igjen. Så blir nok flere tøffel-og-te dager i ukene som kommer ;)

Og tusen takk for respons på innlegg! Er hyggelig å vite at det i hvert fall er én som leser dem ;) Regnet med at de fleste bare hopper over når de ser at jeg begir meg ut på sånt :P Haha, er på ingen måte noen list for å kommentere på mine innlegg! Det er bare å slenge ut hva du måtte ha av synspunkter :) Blir mye fjas og tøys i blant, men jeg syns det er litt artig å skrive på den måten, og se hvor "tett" jeg kan få en tekst, altså hvor mye innhold og intertekstualitet jeg kan stappe sammen uten å si altfor direkte hva jeg skriver om ;)

Ha en fin helg (snart!) og adventstid :)

Anne sa...

"Hjelpe-til-kalender" høres jo ut som en kjempegod idé om man bor hjemme! Skjønner godt at den var populær :)

Solveig sa...

:-) Har du smakt den som heter sweet chilli i pakken? Nam nam!

Hønemor sa...

Akkurat den har jeg kjøpt meg også! Falt veldig for choco og classic. Choco smaker nesten helt som kakao når man har litt honning oppi. Kjempegodt!