fredag 10. desember 2010

Julemat og gaver fra Bondens Marked

I morgen, lørdag 11. desember, er det igjen Bondens Marked her i Trondheim og i flere andre norske byer, blant annet Oslo, Hamar, Bodø og Ålesund. Der kan du finne velsmakende julegaver og kortreist julemat, og få en trivelig prat med produsentene og en dose førjulsstemning med på kjøpet :)

For en oversikt over når det er Bondens Marked i nærheten av deg, kan du sjekke bondensmarked.no .

3 kommentarer:

Anne sa...

På Bondens marked finner du mye forskjellig, både vegetarisk, kjøtt og fisk. Akkurat hva de har kommer an på hva de lokale bøndene som deltar på Bondens marked produserer.

Her i Trondheim har de ofte mye forskjellig, både grønnsaker, oster, mel, syltetøy, hjemmelaget sennep, te m.m. Særlig nå før jul pleier utvalget å være godt av spennende produkter som også kan egne seg til å gi bort som gaver.

Anne sa...

Carita: Jeg slettet visst kommentaren din ved et feiltrykk, men over er svaret. Ja, du finner vegetariske matvarer på Bondens Marked.

Cecilie sa...

Bondens marked er bare helt genialt, særlig nå før jul :)

Kjempefint å kunen gi bort et godt syltetøy, en spesiell honning eller en hjemmelaget sjokolade eller noe! Jeg er forresten i gang med produksjonen av hjemmelagde karameller, også en fin gave å gi og forhåpentligvis hyggelig å få ;)