mandag 16. august 2010

Elendig leppepomade

Jeg sto midt mellom store steinblokker i den sunnmørske fjellheimen og forsøkte forgjeves å få litt av den nyanskaffede leppepomaden til å feste seg på leppene. Det endte med at de måtte få seg litt solkrem i stedet. Etter å ha gnidd omtrent som om jeg forsøkte å vaske ei gryte med fastbrente matrester for å få på leppepomaden - og det eneste jeg stod igjen med var såre lepper nesten uten leppepomade - føler jeg at det er på sin plass med en advarsel: Ikke kjøp!

Den nærmest ubrukelige leppepomaden er fra Sante naturkosmetik og ble kjøpt for å beskytte leppene mot sola i høyfjellet da den har solfaktor 15. Til tross for en helt grei pris på 50 kroner var den overhodet ikke verdt pengene. Nå skal det sies at hun jeg kjøpte leppepomaden av sa den var litt hard da jeg spurte om hun hadde prøvd den, men jeg forestilte meg ikke at det fantes harde leppepomader...

1 kommentar:

Elin sa...

Detta støttes fullt ut Anne. Hadde med en sånn til Vinjerock, og rent bortsett fra at fargen matcha øreproppene mine var det ikke mye bra ved den!

E;)