fredag 5. mars 2010

Redesign - et nytt gammelt skjørt

Forrige uke fant jeg et brukt, knelangt skjørt på en Uff-butikk i Oslo. Det fikk være med meg hjem selv om det ikke satt spesielt fint da jeg prøvde det, da jeg ante at det kunne ha potensiale. Etter en liten kantbånd- og blondejakt lånte jeg meg symaskin og satte i gang. Strikklivet ble fjernet og i stedet sydde jeg om livet og satte i glidelås. Øverst sydde jeg på et dekorbånd, og nederst en brun blondekant. Det tok litt tid siden jeg måtte prøve meg litt fram, men jeg lærte underveis og ble fornøyd til slutt. Det spørs om jeg ikke snart gjør alvor av planene om å skaffe meg symaskin, for dette var moro :)

Det hører med til historien at jeg hadde kjøpt 3-4 cm for lite blondekant (til tross for at jeg var overbevist om at jeg hadde kjøpt mer enn nok), og måtte sy om nederste del av skjørtet også. Neste gang tar jeg mål :PFørbildet


Resultatet


Ny linning


Blonder i nederkant
Alle bilder: © Anne

9 kommentarer:

Løvinnen sa...

Fint :))) Og det så ganske enkelt ut!;)

Lena sa...

Kjempefint! Og jeg sitter her og blir misunnelig slik jeg alltid blir når jeg ser at folk kan sy... Skulle virkelig ønske jeg kunne det, men jeg har gitt opp allerede før jeg begynner... Det er så bra med gjenbruk :)

Mjuuugly sa...

Veldig fin blogg, mye interessante innlegg! Skal ta en grundigere titt i morgen, har lagret bloggen så jeg ikke mister deg av syne ;)

Ønsker deg en god start på uka :)

reSIRIkulert sa...

Skjørtet vart knallfint! Eg går rundt med nokre småplanar om å sy om eit par plagg sjølv, men må venta til eg er sikker på korleis eg skal gjera det :o)

Cecilie sa...

Stilig! Du er jo kjempeflink! :) Skulle ønske jeg kunne sy, men er fullstendig håpløs :P Redesign er jo et kjempefint konsept, hvis man kan kalle det dét, samtidig som man kan få bruke sine kreative sider.

SV: Å, hørtes ut som om du har hatt en herlig uke, med fri, avslapning mosjon i frisk luft og tid med familien- kan man bedre ha det? :)

Ha en fin uke!

Pust og Pes sa...

Så fint det ble! :) Man kan gjøre så mye med så lite.

mjuuugly sa...

Virkelig en lærerik og inspirerende blogg du har og maaange fristende oppskrifter!

Anne sa...

Takk for koselige tilbakemeldinger :)

Ugla sa...

Skjørtet ble kjempefint. Jeg har en plan om å børste støv av symakina mi jeg også, skal bare skal bare først :-)