onsdag 10. mars 2010

Kosmorama og "Snøhulemannen"

Trondheim internasjonale filmfestival, Kosmorama, åpner i morgen og byr på muligheter for å se filmer litt utenom det vanlige kinoprogrammet. Med utsikter til regn og slapseføre de nærmeste dagene i trønderhovedstaden er det slettes ingen dårlig idé å legge turen innom Nova i løpet av festivalperioden 11. - 16. mars.

Blant filmene jeg håper på å få med meg er den norske dokumentarfilmen "Snøhulemannen". Dette er historien om en mann som har levd 30 år i den totale frihet i den norske fjellheimen. Et liv under åpen himmel legger til rette for en enkel livsstil og har ført til en hverdag som er ganske så langt fra dagens A4, beskyttet mot det materialistiske jaget som gnager de fleste av oss. Jeg håper det er en film som kan gi grunnlag for refleksjoner rundt forbrukerkulturen og om hvordan vi velger å leve livet. Filmen vises også på kinoer andre steder i landet fra og med fredag.


1 kommentar:

mjuuugly sa...

sv: Oi, ja det har du helt rett i. Det er såpass mye kunstig vanilje på markedet altså. Huff. Det er jo nesten ingen vaniljeprodukter som inneholder ekte vanilje. Green spirits blogg tok opp det og spurte etter tips om produkter med ekte vanilje, tilbakemeldingene var det svakt med: http://gronnogskjonn.blogspot.com/2010/02/vanilje-velg-ekte-vare.html