tirsdag 22. desember 2009

Fisk i karri og kokosmelk

I går klokken 18.47 var vintersolverv, så nå går vi igjen mot lysere tider. Herlig! Dette er en god grunn til å feire, så i går slukket vi det elektriske lyset, tente mange stearinlys og koste oss med en velsmakende fiskegryte.

Bilde: Anne

Oppskriften får dere her:

Fisk i karri og kokosmelk (passer til ca 5 personer)

2 gulrøtter
2 løk
2 hvitløksfedd
1 boks kokosmelk
2 ts grønn (eller rød) curry paste
600-800 g seifilet
salt
pepper
olje til steking

ris

Kutt opp løk, hvitløk og gulrøtter og surr det i olje. Tilsett kokosmelk og curry paste og la det koke opp. Krydre fisken med salt og pepper, del den i ganske store biter og putt den oppi sammen med grønnsakene. La fisken trekke til den er ferdig (tiden er avhengig av om fisken er tint eller ikke på forhånd og hvor store bitene er).

Serveres med ris.

God jul og godt nytt år til alle!

3 kommentarer:

Ellen Marie Albertsen sa...

Å ja! Bruker å lage noe av det samme, og det er helt fantastisk...:)
Paprika og Purre surres også oppi med fisken før man har oppi matfløte og chilipaste=)

Man kan gjøre mye annerledes med fisk enn å bare koke den!=)

reSIRIkulert sa...

God og fredfull jul ønsker jeg alle!
Siri

Anonym sa...

Prøvde denne idag, og likte det veldig godt. Tilogmed barna spiste:-) Ikke alltid like lett å få i dem fisk...