onsdag 12. november 2008

Grønnsaksbuljong - god uten smaksforsterker

Grønnsaksbuljong... smak på ordet - høres ut som om det inneholder grønnsaker ikke sant? Og det gjør det jo selvfølgelig. Men flere merker har en innholdsfortegnelse der smaksforsterkere og herdet vegetablisk fett står foran persille, purreløk og de andre grønnsakene. Det var jo ikke det jeg ville putte i suppa :/

Heldigvis finnes det gode alternativer: Helios har en økologisk grønnsaksbuljong uten unødvendigheter som herdet vegetablisk fett og smaksforsterkere. Den inneholder kort fortalt havsalt, maltodekstrin (stivelsesprodukt fra mais), diverse grønnsaker, solsikkeolje og krydder. Og den er god også, slå den :)

3 kommentarer:

Kine sa...

Flott initiativ! Takk for at du tar deg tid til dette! Jeg er en frustrert, sensitiv og helsebevisst forbruker som er sliten av å lete etter de sunnere varene. Har akkurat hatt en lengre surfing på temaet MSG.

Skjønner at dette eg. skal være en kommentar til akkurat buljongen, men fikk feilmelding på lenken med "legg inn kommentarer" under Abonner på... Du leser sikkert denne uansett. Vi snakkes sikkert mer. Håper bl.a. på gode tips til pålegg, f.eks. leverpostei som ikke består av svin.

Anonym sa...

varm grønnsakssuppe er så godt nå på høsten og vinteren :), takk for gode tips!
utrolig bra side du har :) du inspirerer meg masse, nå skal vegetarkarbonader lages !!

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra