søndag 5. juni 2011

Videoreportasje fra byttefest på Etikken

"Non-profit"-butikken Etikken i Trondheim gjentar suksessen fra i vinter og arrangerer for andre gang byttefest i butikklokalene mellom 30. mai og 10. juni. Her kan folk levere ting som ligger ubrukt og tar opp plass, og de kan ta med seg ting andre har levert hjem. Fram til 8. juni tar de i mot det meste, bortsett fra møbler og andre ting som tar stor plass. Kunde- og markedsansvarlig Une Aina Bastholm forteller at det hittil har vært flere som leverer enn som henter ting, og det er ingen krav om at man må levere noe for at man skal kunne ta med seg noe.

Det er mye fint som blir levert, og alt fra klær og bøker til elektriske duppeditter var blant det jeg fant i hyllene da jeg var innom for å lage videoreportasje i forbindelse med deltidsstudiet jeg tar i nettjournalistikk. Sist de arrangerte byttefest fikk de til og med inn en fungerende laptop som en heldig kunde kunne ta med seg hjem.

Under kan dere se førsteutkastet til videoreportasjen min. Den skal også publiseres på nettavisen til UiN, Nettopp, etterhvert når artikkelen er klar.Foto og video: Anne Olga Syverhuset

2 kommentarer:

Løvinnen sa...

Så bra! Tror jeg gikk glipp av den byttefesten...Men utrolig bra tiltak!

Anne sa...

Byttefesten varer helt til den 10., så du gikk ikke glipp av den :-)