onsdag 15. september 2010

Sjokoladeforelskelse

I går ble jeg introdusert for en ny sjokoladefavoritt: Divine 70 % Dark chocolate with raspberries. Jeg faller lett for kombinasjoner av bær og sjokolade, og dette var absolutt ikke et unntak. Jeg satt som et eneste stort glis og kjente lykkemolekylene spre seg i kroppen =D

Fairtrade-sertifisert og kjøpt på Etikken. Nytes alene eller i godt selskap :)

5 kommentarer:

mjuuugly sa...

Denne lyser nok opp enhver grå høstdag! :D

Anja sa...

Åh hvor er den smuk! Gad vide om man også kan få den i Danmark. Lige for tiden er den her min yndling http://www.greenandblacks.com/uk/what-we-make/bars/maya-gold.html
Kan man købe den i Norge? Ellers kunne vi måske udveksle chokolade? :)
Kærlig hilsen og god weekend, Anja

Solveig sa...

Så fin embalasje! Liker å gi sjokolade i gaver til folk. Slår veldig sjelden feil, og da er det litt viktig at de er fine utenpå også. Er veldig fan av rå skjokolade jeg da (men det går ned noen vanlige også ja). Har du prøvd det?

Cecilie sa...

Kombinasjonen av mørk sjokolade og bringebær hørtes på ingen måte feil ut! :D Skal holde utkikk etter den ;)

Sv: Ja, sånn ser gojibær ut! I tørket tilstand da :) Jeg har også vært nysgjerrig på hvordan disse bærene etter å bare ha sett dem på ingredienslister i smoothier og liknende. Da jeg var i Bergen sist kjøpt jeg gojibær trukket i henholdsvis mørk sjokolade og yoghurt. Nam! Godt alternativ til e-stoff godteriet på supermarkedene, eller en fin gave til venninner :)

Og tusen takk for hyggelig tilbakemelding på innlegget om Irak. Er godt å vite at noen leser det jeg skriver og verdsetter slike alternativer i bloggverden. Som deg så har jeg mange ganger lurt på hvorfor i all verden jeg gidder å klikke meg inn på blogger med masse meningsløst babbel. Kanskje har det med bilder og design å gjøre, at vi kan se mellom fingrene på tomt innhold hvis bare bildene er fine nok? Jeg irriterer meg i hvert fall ofte over at jeg får 17 kommentarer på et innlegg á la: "Det er fint vær her i dag", og så er det 0-1 kommentarer på de mer seriøse innleggene mine. Kanskje folk flykter inn i bloggverden for å slippe å konfronteres av ubehageligheter, som vi jo blir på enhver nettavis, avis, radio og tv.

Ja, nå er jeg ferdig med sirkusregla mi, ble faktisk ganske fornøyd til slutt :) Ingenting som hindrer deg i å hive deg rundt å gjøre det samme! Man MÅ jo ikke gå på skrivestudium for å skrive sirkusregle! :)

Anne sa...

Anja:
Jeg skulle tro det er mulig å få tak i den i Danmark også, men om du ikke finner den er det bare å si fra, så kan jeg sende en i posten til deg ;)
Maya gold fra Green & Blacks er en av mine favoritter også! :)

Solveig:
Ja, veldig gøy å både gi bort og få sjokolade :) Har ikke prøvd rå sjokalade enda. Hvor pleier du å kjøpe det?