fredag 14. august 2009

Hvilket parti ville miljøet stemt på?

Lurer du på hva du skal stemme ved årets stortingsvalg? Natur og ungdom har laget oversikten "Hvilket parti ville miljøet stemt på?", som viser hva de forskjellige partiene mener om noen miljøsaker. Nyttig med en liten oversikt å orientere seg ut i fra i mylderet av partiprogrammer, debatter og valgmøter. At Miljøpartiet de grønne er blant de grønneste partiene kommer ikke som noen overraskelse. Kanskje noen vet om lignende partioversikter for andre saker enn miljø også?

4 kommentarer:

Arkitekten sa...

God oversikt!

Cecilie sa...

Det var en nyttig oversikt! Hadde vært fantastisk om det fantes en sånn for øvrige saker også nå før valget :)

Personlig tror jeg ikke at jeg kommer til å stemme på miljøpartiet de grønne, til tross for at de har det beste partiprogrammet når det gjelder miljø. Grunnen er rett og slett at jeg ikke tror de kommer til å komme i regjering, så da vil jeg heller bruke min stemme på å påvirke de meste sannsynlige regjeringsalternativene.

Anne Olga sa...

Slik pleide jeg å tenke før også, men har kommet fram til at dersom alle tenker slik så kommer de i hvertfall ikke i regjering ;) Men det er heldigvis andre partier som ser ut til å prioritere miljø også :-)

Sondre sa...

Hei!

Miljøpartiet De Grønne er i kraftig vekst: 1,1 % av stemmene på siste måling i Aftenposten: http://www.mdg.no/2009/08/28/mdg-far-11-pa-ny-meningsmaling/

Om alle som synes MDG har det beste programmet faktisk stemmer på oss, er vi nok rundt sperregrensen snart.