tirsdag 3. februar 2009

Stekte grønnsaker med karri

Dette er en lettvint og smakfull rett som er fin å ty til når du er sulten og kokkemotivasjonen ikke er helt på topp. Retten er ganske sterk, så om du ikke er glad i sterk mat kan du med fordel redusere litt på mengden karri og karripasta.

Ingredienser (holder til 2-3 personer)

Rapsolje
1 rødløk / vanlig løk
2 fedd hvitløk (eller mer)
1 pk stekegrønnsaker med sjampinjong fra Findus (inneholder gulrot, aspargesbønner og sjampinjong, og kan fint erstattes med andre grønnsaker/grønnsaksblandinger om ønskelig)
1 boks kikerter
Ca 2 dl kokosmelk
Ca 2 ts karri
Ca 2 ts grønn karripasta
Ca 2 ts peanøttsmør (jeg anbefaler økologisk peanøttsmør fra Green Choice som kun inneholder peanøtter og salt)

Stek løk, hvitløk og grønnsaker i rapsolje. Tilsett kikerter, kokosmelk og resten av ingrediensene og rør det godt sammen. La det surre noen minutter. Server med ris.

Ingen kommentarer: